Levelezési listák

Vannak publikus MPlayer fejlesztési és felhasználói levelezési listáink. Spam gondok miatt feliratkozás nélkül nem küldhetsz levelet egyik listára sem. Hacsak nem jelezzük egyértelműen másként, a listák nyelve az angol. Az üzenetek hossza korlátozva van, emiatt a nagy fájlokat fel kell töltened valahova, ahelyett, hogy csatolnád őket.

Mielőtt levelet írnál, kérjük olvasd el (és később tartsd is be) a Netiquette szabályait és az usenet általános szabályait az írásról és az idézésről. Ismétlés képpen olvasd el a HOGYAN írjunk üzeneteket vagy Hogyan idézhetek helyesen a Usenet-en? című, angol nyelvű leírásokat (vagy a Magyar Netikettet). Útmutatóként: emlékezz, hogy a HTML levél, a top-posting (magyarul itt) és a thread (téma) eltérítés (létező témába írt válasz, mely nem függ össze a témával) tiltottak. Ha a szabályok szerint játszol, a leveleidet olvasók élete sokkal könnyebb lesz és jelentősen nőnek az esélyeid, hogy választ kapsz a kérdéseidre.

Általános:

Felhasználóknak:

Itt kaphatsz segítséget a használat és fordítás folyamán felmerült problémáidhoz illetve hasonló dolgokban. Kérjük olvasd el a dokumentáció összes vonatkozó részét, mielőtt megírnád a problémáidat és az igényeidet.

Fejlesztőknek:

Egyéb:

IRC csatornák

Két hivatalos csatorna van a Libera IRC hálózaton:

A tárhoz írási joggal rendelkező fejlesztőknek operátori státuszuk, a javításokkal közreműködőknek voice-uk van az #mplayerdev csatornán. Ennek ellenére a csatorna nyitott és nem moderált.

Ügyelj rá, hogy ugyan az a téma megkötések élnek itt is, mint amik a levelezési listákra vonatkoznak. A fejlesztői csatornára csak a fejlesztéssel kapcsolatos beszélgetések és kérdések tartoznak! A használattal kapcsolatos kérdések, fordítási nehézségek és hasonló dolgok offtopic-nak számítanak, nem látjuk őket szívesen. Mi szóltunk.