[FFmpeg-devel] [PATCH] (for discussion): ffmpeg_filter: initialize cuvid for filter_complex

Miroslav SlugeĊˆ thunder.m at email.cz
Mon Feb 13 10:48:50 EET 2017


Dne 12.2.2017 v 23:27 Timo Rothenpieler napsal(a):
>> I just tried your build with this cmd line:
>>
>> ffmpeg -hwaccel cuvid -c:v h264_cuvid -i simpson_1920p_h264.mp4 -y -c:v
>> hevc_nvenc -an -b:v 512K -qmin 5 -qmax 50 -preset slow
>> out_1920p_1920p_hq.mp4
>>
>> And everything works well, do you have not working example?
>>
>> I have GTX 1060 3GB with current stable drivers.
>>
>> M.
> That's what it looks like for me:
> https://bpaste.net/show/890855410dac
>
> Happens on two independend machines, on both Windows using MSVC and
> Linux with gcc.
> Both machines are definitely nowehre near out of memory, on either
> system or device memory.
> _______________________________________________
> ffmpeg-devel mailing list
> ffmpeg-devel at ffmpeg.org
> http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-devel
Can't reproduce it on two my systems with same sample and same command line.

First 1000 lines:
375.26: https://bpaste.net/show/bed97b3e0287
378.09: https://bpaste.net/show/912c042036cd

Configuration1:
Debian Jessie Linux desktop 4.8.0-0.bpo.2-amd64 #1 SMP Debian 
4.8.15-2~bpo8+2 (2017-01-17) x86_64 GNU/Linux
GeForce GTX 1060, drivers 375.26

Configuration2:
Debian Jessie Linux pascal 4.7.0-0.bpo.1-amd64 #1 SMP Debian 
4.7.8-1~bpo8+1 (2016-10-19) x86_64 GNU/Linux
GeForce GTX 1080, drivers 378.09

M.


More information about the ffmpeg-devel mailing list